wild thing

wild thing

Heb je de poster ‘Sometimes’ niet gewonnen bij mijn laatste giveaway-actie? Niet getreurd: download nu de beloofde printable poster! In een paar klikken laat je zo een échte Elske uit de printer rollen. Iedereen mag natuurlijk deze poster uitprinten en ophangen. En doe mee met de Instagramactie!

 

Alsjeblieft!
Instagramactie
Wat ik helemaal te gek zou vinden: maak een foto van de poster die in je huis hangt en zet hem op Instagram. Gebruik de hashtag #elskeposter in je fotobijschrift en ik maak binnenkort een blog met alle foto’s met Elske-poster!
Op Instagram volg je mij hier: http://instagram.com/elskeleenstra/ 
Veel plezier met de poster!

 

3 Reacties
 • Cecilia

  9 augustus 2013 op 12:18 Beantwoorden

  Ik vind net je poster via Pinterest. Maar wat maak jij leuke posters! Ik ga je blog in de gaten houden.

  • Elske

   9 augustus 2013 op 14:37 Beantwoorden

   Hoi Cecilia, dank je wel voor je bericht! Leuk als je m'n blog komt bezoeken :). Groetjes Elske

 • Arja van Garderen

  19 november 2013 op 20:01 Beantwoorden

  Wat een super leuke poster! Ik zal hier binnenkort een blogpost overmaken met uiteraard een linkje naar jouw website!
  Dankje wel!

  Liefs x Arja

Schrijf een reactie