#elskeposter

#elskeposter

Een paar weken geleden plaatste ik als spontaan idee een Instagramactie op m’n blog: download de ‘Wild thing‘ poster, print ‘m uit, hang ‘m op en maak een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #elskeposter. Een feestje voor mij om de foto’s te zien verschijnen met een printable Elske-poster! Bedankt dat jullie allemaal mee hebben gedaan, top!

En hier zijn, zoals beloofd, alle deelnemers:

1. Een prachtig kiekje van @houseno18

Het zijn stuk voor stuk leuke foto’s geworden en het allerleukste vind ik om te zien waar mijn posters worden opgehangen. Blijf vooral Elske-posters posten op Instagram met de hashtag #elskeposter! De volgende printable is al in de maak :).
Volg je me nog niet op Instagram? Dat kan hier: @elskeleenstra.
Er is net een te gekke en hartverwarmende nieuwe Instagramactie gestart door Wimke en mij: 100 days of sisters. Lees er meer over, klik hier. (Mee doen mag, superleuk!)
1Reactie

Schrijf een reactie