De inspiratie voor mijn ontwerpen vind ik overal. In liedjes, op straat, op internet of ik verzin ze zelf. Ook krijg ik suggesties en verzoekjes. Zo ook het verzoekje van Wendy. Ik heb haar nog nooit in levende lijve ontmoet maar af en toe vliegt er een tweet heen en weer en ook op Pinterest komen we elkaar tegen. Wendy is een fanatiek pinner en slingert ook mijn ontwerpen de wereld in. 

Vorige week stuurde ze me één van haar lievelingen quotes. En tadaa, een prachtig ontwerp is het resultaat. Wendy, deze is speciaal voor jou!

Pinterest is een online moodboard waar je de mooiste foto’s vindt en allerlei ideeën opdoet. 
Op Pinterest vind je Wendy hier. Ook Wimke is een fanatieke pinster van het eerste uur. Ze schreef er al eens een leuke blog over, klik hier. En wat helemaal superstoer is: Wimke is één van de 5 deelnemers van the PIN gallery. Meer informatie vindt je ook op haar blog. Wil je mij volgen op Pinterest? Neem dan hier een kijkje. Happy pinning!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter