Vanmiddag fietsten Jelka, Yfke en ik samen met beppe Nanny in het zonnetje naar Sneek. Een perfect weertje om (eindelijk) slippers voor Jelka te kopen. Na het passen heeft ze de nieuwe aanwinsten natuurlijk meteen aangehouden en nu staan ze op een stoeltje naast haar bed zodat ze er voor het slapen gaan nog even naar kan kijken. Dat noem ik waar voor je geld! 

Dit zomerweer schreeuwt natuurlijk om ijsjes, dus die kochten we. Met discokorrels! De volgende quote schoot me te binnen tijdens het ritje terug op de fiets. Ik zag hem van de week al eens voorbij komen op de blog van Wimke. Ik maakte er een ontwerp van.

Heb jij nog een leuke quote of een bekende zin uit bijvoorbeeld een liedje waar je eens een ontwerp van wil zien? Laat het me weten!

Update: op verzoek nog een kiekje van de nieuwe slippers!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

  1. Ik weet er één!!! "wat aandacht krijgt groeit", vind ik altijd zo waar en zo mooi. Daar kun jij vast wat mee…geniet van deze zonnige dag!

Laat een reactie achter