Vorige week ging één van de aller aller laatste dekentjes van JoeperDePoepkse de deur uit. In een mooi papiertje en een kaartje erbij. Op naar een lieve baby die er heerlijk onder mag slapen.

Onlangs is JoeperDePoepske gestopt. Samen met Wimke heb ik 4 jaar lang mooie cadeautjes voor baby’s en kinderen gemaakt en uiteindelijk werden vooral de haakworkshops en de gehaakte dekentjes een succes. We hebben ontzettend veel gezellige middagen en avonden gehad met enthousiaste haaksters. En niet alleen dames. Ook kregen we de tafel eens vol met hakende mannen en haalden daarmee de regionale televisie (klik hier voor het filmpje, in het Fries!).

Is stoppen jammer? Nee, eigenlijk niet. Wimke is nog steeds een van mijn beste vriendinnen en ook samen zitten we nog vol ideeën. En stoppen met iets betekent ruimte voor iets nieuws. Deze blog en mijn ontwerpen bijvoorbeeld. Nog genoeg dromen om waar te maken!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

  1. Yes!! Volgens mij moet je eens contact gaan leggen met het tijdschrift FLOW, daar kunnen ze je ontwerpen mooi als kaarten gebruiken!!

Laat een reactie achter