Gister had ik weer een lesbijeenkomst van de opleiding die ik volg. Het is een boel werk qua lesvoorbereiding en opdrachten, maar ik word er helemaal enthousiast van. Mijn notitieboekje is momenteel mijn beste vriend. Zelfs vanmorgen bij de kapper aan de koffietafel trok ik snel mijn boekje uit de tas en krabbelde mijn hersenspinsels neer. Alle dingen die ik leer in combinatie met de ideeën in mijn hoofd: ze krijgen een plekje in m’n notitieboekje zodat ik ze niet kan vergeten.

Voor iedereen die in deze te koude dagen wel een positief berichtje kan gebruiken, maakte ik onderstaand ontwerp. Geen warmte van de zon, dan maar warmte van elkaar.

Fijn weekend!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter